A szent tehén legendája

Írta: Admin

Olvasói levelet kaptunk. Elég nagy fenntartással szoktuk olvasni ezeket a leveleket, hiszen egy állítás csak akkor állja meg a helyét, ha van mögötte bizonyíték is. Ennek a levélnek a tartalmát ezért merjük közölni.

Tisztelt szerkesztők!

Sok helyre elküldöm ezt a levelet, remélem lesz valakiben annyi vér, hogy közölni is fogja.

Sok sebből vérzik a neológia, sok vita van terítéken, és talán ennek árnyékában elsikkad a MAOIH elnöki székéért folytatott verseny. Ennek egyik szereplője, nevezzük őt R.-nek, olyan háttérrel rendelkezik, ami nem vet jó fényt erre.

R. éveken át verte a feleségét, károsította meg őt és közös gyermeküket azzal, hogy a közös vagyonból dézsmált. Nem egy alkalommal állt bíróság előtt családon belüli erőszakért. Ez az ember jelentkezik be az elnöki székért. R., aki az USA területére nem léphet be. És nem azért, mert kitiltották. Dehogy. Azért, mert nem tett eleget a helyi bíróság által hozott döntésnek, így első belépésnél menne a levesbe.

Láthatjátok, pár utcával odébb sem jobb a helyzet. Kalandorok, pénzüket elvesztő emberek próbálnak a fazék közelébe jutni. R., az elnökaspiráns? Tényleg nincs egy feddhetetlen ember a Kazinczy környékén? Eszméletlen.

0 hozzászólás
0

You may also like