Laza egykezes

Írta: Admin

Érdekes dolgok történnek a Síp utca környékén. Tegnap este “kivágták” Mester Tamást a vezetőségből úgy, hogy elvileg visszahívásra csak a közgyűlésnek van joga. Érdekes? Érdekes. Merre halad a vezetés? Demokratikusan megválasztott diktatura, talán ez a legjobb szó a történésekre. Nem érdekel ki áll ki mögött, az érdekel minket, hogy miként fordulhat elő az, hogy egy (három) ember kénye-kedvére alakít a szabályokon, vagy figyelembe sem veszi az alapszabályt. Immár csupa kisbetűvel.

Ezzel akartok zsidó fiatalokat bevonzani? Okosabbak ők ennél. A vidéki zsidókat? Nincs vidéken zsidó…Vannak a hitgyülisek, vannak a törleszkedők és vannak a bukottak. Ennyi van vidéken. Nem értjük. Azaz de, értjük. A neológia címszó alatt lesz valami fura egyveleg reformokkal, rapid zsidókkal, kézben tartható emberekkel. Érdekes dolgok ezek. Aki nem a pozitív, a Mazsihisz által pozitívnek vélt híreket szajkózza, az ellenség. Aki nem dől be Heisler Andrásnak ellenség. A kritikus hang ellenség. Az Emih ellenség, a kormány ellenség, a világ ellenség. Ezt kreáltátok, ellenségeket.

Fura dolgok ezek…A szivárogtatót el kell távolítani. Rendben. Mindet? Mert akkor bizony repülnie kellene másnak is. Feltéve, hogy konzekvensek vagytok. Azok vagytok? Nem. Buktattok és felemeltek bukottat. Hazugság az egész….Egy több milliárdos bevételt hozó hazugság.

0 hozzászólás
0

You may also like