Hintsétek be sóval

Írta: Admin

Csak kapkodtuk a fejünket tegnap. Zoomon követtük a lelkipásztorabbi névadóját és kit látunk az első sorban? Naná, hogy Heislert. Finom legalizálása a Mazsihisz részéről ennek az egész névadásos őrületnek. Mire volt ez jó? Semmire és mindenre. Ott ül az első sorban a Mazsihisz “feje” – ugyebár a fejétől bűzlik a hal – és gondolatai talán Jószéf Káró szavain járnak. Ja…Nem. Dehogy járnak azon. A neológ (?) zsidó politika nem vallásról szól. Már amennyiben a Mazsihisz tekinthető még a neológia képviselőjének… Mert hát rohadtul nem. Mindegy is, hintsétek be sóval…

Szóval ott ül, néz, hall is talán. És mit hall? Efraim Ben Jakov. Érted ugye? A metodista lelkész Ben Jakov. Mondjuk van benne ráció, Ben Avraham nem lehet hiszen nem tért be. Tegnaptól nem fogunk már semmin meglepődni, jönnek a nagy “reformok” majd szépen lassan a Síp utcától. Milyen szép is lesz majd együtt imádkozni Ben Jürgennel, Ben Mohameddel, Ben Jancsival. Benn és Kín(t).

Meddig mehet el ez az őrület vajon? Mikor lesznek keresztek a zsinagógákon vajon? Hintsétek be sóval.

Az utolsó neológ zsidó meg dobja el a picsába a kulcsokat.

Update:

Markovics Zsolt egy facebook poszt alatt a következőt tudta hozzáfűzni:

Zsolt MarkovicsSarah Copier Steiner ha nem tudsz valamit, azt ne írd le. Volt neológ rabbinál, aki elmagyarázta neki kedvesen, tisztelettel, hogy miért ne tegye ezt.

Na … Ti rabbik, a hit és hagyomány védelmezői eddig kussoltatok, hagytátok, hogy ez megtörténjen. Kedvesen elmagyarázta. Nem Zsolti…Nem kedvesen elmagyarázni kellett volna, odacsapni az asztalra, hogy ez minden hagyománnyal, törvénnyel szembe megy. Nektek EZ LETT VOLNA A DOLGOTOK. Ezért vagytok, ezért vagytok “rabbik”. Nem tettétek, cinkosok vagytok. Nektek kellett volna elmagyarázni Heislernek, hogy ne legalizálja a jelenlétével ezt az őrületet. NEM TETTÉTEK, CINKOSOK VAGYTOK.

Ti vagytok a neológia igazi sírásói.

0 hozzászólás
0

You may also like