Szennylap lettünk

Írta: Admin

Van a karriernek egy csúcspontja, úgy látszik, hogy elértük. Pár szóban azért válaszolnánk lelkes “rajongónknak”.

Ha a szennylap kategória elérése azt jelenti, hogy minden fórum ahol kritikai észrevétel jelenik meg, ahol szembeállítják például a Mazsihisz vezetőjét az évekkel ezelőtti szavaival, ahol kijavítják a Zsima oldalán megjelent cikket, ahol alaposan megírt tanulmányt osztanak meg például a reform mozgalom működéséről szennylapnak minősül, örömmel vállaljuk ezt. Szennylap vagyunk.

forrás: Mazsihisz fb oldal

Egy dolgot azért azért meg kell jegyeznünk. A Mazsihisz jelenlegi vezetőségét kritizálni nem szabad, tilos, bűn. Ugyan miért? Mindenkinek fel kell sorakozni a regnáló vezetés mögé? Nem értjük ezt a bakit. Jellemző a jelenlegi vezetésre az alábbi mondat:

Ezen az oldalon azok szólalnak meg, akik Heisler András MAZSIHISZ elnöki ténykedésének pozitívumait fontosnak tartják és ennek hangot is adnak.

forrás: https://www.facebook.com/heislerandras

Nem érdekes? Itt meg azok szólalhatnak meg, akiknek van mondanivalójuk. Olyanok is megszólalnak, akik a Mazsihisz tagjai, vagy taghitközség tagjai. Miért? Mert nincs más lehetőségük. Onnan kezdve, hogy csak egy “rossz” szót ír bárki, ellenség. Vajon ki dönti el mi a rossz szó, és mi alapján? Rendben, nem bírják a vélemények ütköztetését, bele sem mennek, inkább nácinak, szennylapnak, NER közelinek bélyegzik meg a másképp gondolkodókat. Lehet így is, de ez nem a demokráciára, az 1989 előtti időszakra volt jellemző.

Szennylap lettünk. Vállaljuk.

0 hozzászólás
1

You may also like